Momenten creëren

Wat is er mooier in het leven dat samen de wereld ontdekken? Om deze reden combineren de hoge kwaliteit beschermproducten van RECARO veiligheid, ergonomie en functionaliteit, in een uniek design. Voor momenten zonder zorgen en een mobiliteit zonder stress. Op die manier kan je echt genieten van eenvoudige momenten samen. Voor de meest waardevolle momenten. Voor momenten waarop ‘wij’ meer waard is dan al de rest. Voor momenten die eeuwig blijven duren – zoals de allereerste foto.

Samen is beter.

De eerste echografie van je baby : vanaf dit ogenblik begint een volledig nieuw verhaal. Een uitzonderlijk moment, want, vanaf dan word je een familie. Dankzij de RECARO producten, geniet je vanaf het begin van elk moment samen in alle rust en zonder stress. Of het nu gaat over het eerste bezoek aan de kinderarts, de dagelijkse boodschappen in de stad of jullie eerste vakantie samen, onze hoge kwaliteit reisgezellen combineren kwaliteit, functionaliteit en design en volgen jullie overal. Alles is een beetje gemakkelijker samen, want een familie zijn, dat is samen zijn.

Vandaag is de mooiste van alle dagen – en morgen ook!

Onze autostoelen zijn combinatiesystemen, op een heel unieke manier, met het hoogste veiligheidsniveau, de eenvoudigste handelingen, een ergonomisch gebruik voor de ouders en een duurzame kwaliteit. Dit alles samengebracht in het meest moderne design. Als premium fabrikant biedt RECARO jouw familie een vlekkeloze ondersteuning – voor zowel grote reizen als de kleine avonturen van elke dag. Op die manier is elke dag samen de mooiste van alle dagen.

Wij dragen zorg voor de veiligheid en de bescherming van kinderen. Wij willen dat onze producten families helpen om te genieten van een mobiliteit zonder limieten en om zich te verplaatsen zonder stress, in alle omstandigheden van het dagelijkse leven. Ons doel is om jullie de beste kwaliteit te bieden en de grootste veiligheid, samen met een goed bedachte innovatie.

Veiligheid, kwaliteit en design – voor elke familie.

Elke familie is anders. Maar als het over veiligheid gaat, is iedereen het eens : we kunnen niet té veeleisend zijn. En dat is exact de manier waarop wij naar de dingen kijken. Welke de dagelijkse moeilijkheden ook zijn die je tegenkomt, bij RECARO combineren we intelligente eigenschappen en vernieuwende technologieën in een authentiek product, ontwikkeld om het welzijn te bevorderen. Onze autostoelen zijn comfortabel en veilig.  Elke product past perfect in jouw leven. Voor momenten zonder stress, waar ‘wij’ meer waard is dan al de rest – Samen is beter.

Waarom verstaan wij zo goed wat ouders nodig hebben?

Achter elke RECARO autostoel schuilt 110 jaar ervaring. Onze technische vaardigheden zijn in de loop der jaren steeds verder geëvolueerd. Vandaag is elk van onze producten een verzameling van innoverende technologie en unieke kenmerken. Wij combineren onze kennis, verworven dankzij de ontwikkeling en de productie van stoelen voor racewagens en vliegtuigen, om de perfecte autostoel te maken. Onze ontwerpers zijn tevens moeders, vaders, tantes en nonkels. Het is om die reden dat wij elke dag werken voor de veiligheid en het welzijn van jullie allerkleinsten. Het is onze wil om jullie te vergezellen. Wij stellen jullie een unieke reiservaring voor : klaar? 

Vandaag is de mooiste van alle dagen – en morgen ook!