Synergie creëren

De reis is de bestemming, en ons doel is om deze reis zo aangenaam mogelijk te maken.
Al meer dan 110 jaar laten we mensen bewegen. Met vernieuwende oplossingen van opmerkelijke kwaliteit. Ontdek de zitjes van de toekomst.

RECARO Automotive
Het beheersen van alle terreinen.

Voel de weg. Houd controle. Geniet van elke bocht. Een gepassioneerde, voortrekkersgeest. Van de legendarische Sport Seat, naar comfortabele modellen die een goede steun in de rug bieden voor langeafstand chauffeurs, naar stoelen voor professionele racepiloten. Prestaties op de weg of op circuit. Honderd percent steun voor volledige concentratie.

 

Naar RECARO Automotive

RECARO Aircraft Seating
Kom ontspannen aan.

Bekijk de wereld met andere ogen. Laat je geest meevoeren. Geniet van de reis. RECARO vliegtuigstoelen vormen een klasse apart. Het vernuftig design wordt gecombineerd met uitzonderlijk comfort. Kom ontspannen toe, uitgerust en klaar voor nieuwe uitdagingen. Dankzij het lichte gewicht van de stoelen, de duurzame kwaliteit en eenvoud in onderhoud, verminderen luchtvaartmaatschappijen hun CO2 uitstoot. Duurzaam, efficiënt en comfortabel.

 

Naar RECARO Aircraft Seating

RECARO Gaming
Gaming op een nieuw niveau.

Enkele duizendsten van een seconde om de juiste tactiek te bepalen. Daar wordt de overwinning of het verlies gespeeld. De Gaming stoelen van RECARO zijn vanaf de start ontwikkeld met de gemeenschap van de gamers, en ze bepalen nieuwe normen. De voor gaming geoptimaliseerde omtrek, biedt een perfecte steun – zelfs tijdens lange sessies. Op die manier kunnen spelers zich concentreren op wat het belangrijkste is : het spel zelf. Zorgvuldig ontwikkeld tot in het kleinste detail. Voor een optimale steun van het lichaam en maximale prestaties.

 

Naar RECARO Gaming

RECARO Childsafety
Veilig, Eenvoudig. Overtuigend.

Ontdek elke dag een nieuwe wereld. Onze autostoelen en wandelwagens combineren niet enkel een premium ontwerp en productie, maar ook een intelligent veiligheidsconcept. Functies die samengaan met ergonomie, eigenschap van RECARO, en met een intuïtieve handgreep, vergemakkelijken het leven van elke dag en beschermen je kleintjes. Voor verantwoordelijke en veeleisende ouders. Samen is beter!