Waarde creëren

Eens er een kindje in jouw leven is, brengt elke dag nieuwe uitdagingen met zich mee. Het is een geruststelling om te weten dat, met RECARO, je een metgezel aan jouw zijde hebt die je een veilige en betrouwbare steun zal bieden. Onze premium producten bevestigen constant de nieuwe normen op het gebied van functionaliteit, comfort, kwaliteit en design. Waar je bestemming ook is : wij zijn er voor jouw familie – voor de veiligheid van jouw verplaatsingen en voor de momenten waarop “wij” meer waard is dan al de rest.

Onze waarden tonen wie we zijn.

We geven voorrang aan veiligheid en kwaliteit en aan een aantrekkelijk en praktisch design. Dankzij onze vernieuwende technologie, zoals het gepattenteerde HERO-veiligheidssysteem, creëren we toegevoegde waarde voor de ouders. Onze talrijke nationale en internationale prijzen zijn hiervan de perfecte illustratie. Voor ons zijn de etappes die we overschreden hebben, samen met het tegemoetkomen aan talrijke families, het beste kwaliteitslabel en dit bevestigt dat we op de goede weg zijn. En we maken jullie een belofte : we zullen niet stoppen met onszelf te verbeteren, dag na dag.

Laat onze referenties voor zichzelf spreken.

Onze producten wonnen reeds talrijke internationale prijzen. Deze onderscheidingen zijn het bewijs van onze grote technische bekwaamheid en onze enorme deskundigheid.

Veiligheid krijgt onze absolute voorrang.

Alles begint met een optimaal veiligheidsniveau. Korte ritjes, lange uitstappen of de eerste vakantie samen : we doen er alles voor om het dagelijkse leven van elk familielid rustig en veilig te laten verlopen. Niets is belangrijker dan je op je gemak voelen tijdens verplaatsingen in de stad of tijdens een lange reis met je kindje. Bij RECARO zijn we natuurlijk begaan met de bescherming van je kindje in een noodsituatie. Tevens wensen we je elke dag te ondersteunen in elke omstandigheid. Opdat je zou kunnen genieten van elk familiemoment dat je samen doorbrengt – Samen is beter.

De kwaliteit bepaalt al de rest.

Duurzame materialen, ingenieuze technologieën en de strengste testen : bij RECARO wordt niets aan het toeval overgelaten. We zijn ervan overtuigd dat enkel goed werk goede resultaten oplevert. We verdedigen ook duurzaamheid. Onze processen dragen bij tot het bewaren van grondstoffen en interesseren ouders over de hele wereld.

RECARO vertegenwoordigt dit alles.

Vanaf nu weet je wie we zijn en wat we doen. Afspraak bij één van onze verdelers om ons gamma autostoelen en wandelwagens te ontdekken. Voor elke familie en elke behoefte, hebben we een oplossing die voldoet.

Een esthetisch en intelligent concept.

Het design moet niet enkel integraal deel uitmaken van onze premium producten. Het design moet efficiënt zijn. Dit heten we vernuftig design. Een aantrekkelijk design vanuit visueel oogpunt, is onafscheidelijk van intuïtieve systemen, functionaliteit en gebruiksgemak voor de jonge ouders. Een eenvoudige werking zorgt ervoor dat je tijd kan winnen en bespaart je onnodig gepieker in je dagelijkse routine. Een eenvoudig en ergonomisch design vergemakkelijkt het transport van onze producten. Dagelijkse rust komt zowel ouders als kindjes ten goede.

Jouw steun. Onze steun.