Zorg creëren

Een gezonde houding is essentieel voor de kleine ontdekkers. In samenwerking met gekende orthopedisten en physiotherapeuten, hebben we onze autostoelen en wandelwagens omgebouwd tot perfecte reisgezellen. Vanaf de eerste dag dat ze in gebruik genomen worden, verzekeren de RECARO producten jouw kindje een optimale steun in de rug, zowel al zittend als in beweging. De intelligente eigenschappen zorgen er tevens voor dat ouders de producten gemakkelijker kunnen bedienen. Met zachte stoffen en een modern design, zijn deze reisgezellen handig en plezant om te gebruiken tijdens elke verplaatsing. Samen is beter.

: Duurzaamheid - Gerecycleerde stoffen:

Nieuwe exclusieve collectie

Wij geven om onze planeet. Daarom werken wij elke dag aan de verbetering van onze materialen en technologieën.

Weet u dat er dagelijks miljoenen plastic flessen worden weggegooid die het milieu vervuilen?

Maar tegelijkertijd kunnen de weggegooide flessen worden gerecycleerd en verwerkt op een milieuvriendelijke manier. Met een 100% transparante en traceerbare productieketen leveren wij onze bijdrage en gebruiken wij voor de meeste van onze autostoeltjes stoffen gemaakt van gerecycleerde PET-flessen.

Want ja, we zijn bezorgd en we nemen actie.

Autostoelen die veiligheid en steun bieden.

Bij de ontwikkeling van onze producten speelt de ergonomie van de zittende houding een belangrijke rol. Met de hulp van de laatste medische inzichten, ontwikkelen we onze gepattenteerde technologie, die op een unieke manier positieve ergonomie, optimale kwaliteit een eenvoudige bediening samenbrengt. Met RECARO zijn kinderen in de beste handen voor talrijke jaren. De autostoel of de wandelwagen wordt zonder twijfel de tweede leukste plek in de wereld – na de armen van mama en papa natuurlijk!

Onze reistips voor jonge ouders :

Wanneer je met een baby in de wagen reist, bevelen we je regelmatige stops aan. Op die manier kan je kindje ontspannen en plezier maken op een speelmatje bijvoorbeeld. Op die manier draag je ook bij aan de goede ontwikkeling van je kindje. Zelfs met oudere kindjes zijn regelmatige stops aan te bevelen om de benen te strekken, het goed gevoel te bevorderen en... het goede humeur te behouden!

Baby’s zijn gevoeliger aan bewegingen en aanrakingen. Dankzij de zachte materialen en het comfort van het zitje, kan de kleine reiziger van elke uitstap meer genieten.

Autostoelen die zich aan de boreling aanpassen.

De speciale combinatie van een in de hoogte verstelbare hoofdsteun met een in de autostoel Salia geïntegreerde veiligheidsgordel, vermindert de druk op de wervelkolom en het hele lichaam. Ook de hoek van het zitje is aanpasbaar, zodat je kindje comfortabel kan zitten of languit kan liggen om zich te laten wiegen.


Autostoelen die met je kindje meegroeien.

De autostoel Mako Elite is uitgerust met een verstelbare beensteun. Op die manier is je kindje beter ondersteund. De beensteun kan aangepast worden naargelang het kindje. Het Smart Protection Wings systeem past zich aan de schouderbreedte van je kindje aan en ‘groeit’ automatisch met hem mee dankzij de verstelbare rugleuning.

 

Intuïtieve materialen voor dagelijks gebruik.

Onze vernieuwende stoffen zijn enerzijds licht en luchtig, maar anderzijds ook duurzaam en stevig voor dagdagelijks gebruik. Dankzij het gebruik van een ademende bekleding, garanderen we een ideale omgeving voor je kindje om zich goed te voelen. Weldoordachte openingen in de structuur van de stoel en materiaal in netweefsel dragen bij tot een continu verluchtingssysteem. Op die manier voelt de baby zich goed, zonder te zweten. De autostoel zelf blijft in even goede staat als de eerste dag van zijn ingebruikname.


Eigenschappen die het leven van de ouders vergemakkelijken.

Om ervoor te zorgen dat de autostoel zonder moeite vastgemaakt kan worden, stellen we een modulair systeem met basis voor. In één klik wordt de autostoel in alle veiligheid vastgemaakt. Praktische indicatoren doen een groen verklikkerslichtje verschijnen als de installatie correct gebeurd is. De basis kan gemakkelijk uiteen genomen en opgeborgen worden.

 

De geur, het aanraken, het voelen, de smaak – baby’s ervaren de wereld met al hun zintuigen. Een aangenaam gevoel op de huid en een goede houding van de rug zijn bijzonder belangrijke aspecten voor pasgeborenen; op die manier kunnen ze snel rust vinden in een leven dat hen elke dag talrijke stimuli aanbiedt. Bij RECARO combineren we natuurlijke materialen met gezonde ergonomie. Tijdens elke fase van de ontwikkeling werken we ook aan duurzaamheid. Dit alles zorgt ervoor dat onze kinderen kunnen groeien zoals ze het verdienen. Uiteindelijk zijn zij het, die de wereld van morgen vormen. Samen is beter.

Ergonomische producten voor ouders en kinderen.

Ontwikkeld met de grootste specialisten in ergonomie, uitvoerig getest tijdens de verschillende ontwikkelingsfases en geëvalueerd door de objectieve opinie van gerenomeerde testlaboratoria : elk product door RECARO ontwikkeld, verenigt functionaliteit, ergonomie en esthetiek. Op die manier bieden we steun aan elke familie in het dagdagelijkse leven. Of het nu dankzij het 360 graden draaiende zitje is, de indicatoren onderaan de basis van de autostoel of het plooisysteem van de wandelwagen dat met één hand kan bediend worden, wij doen er alles voor opdat kinderen, ouders en grootouders samen van elk moment zouden kunnen genieten. Dat is alles wat telt voor ons.

Duurzame producten vanuit elk opzicht.

Met de geboorte van een kindje, evolueert ook de bewustwording van de ouders : ze gaan op zoek naar geteste, duurzame en ecologische materialen. Aan de ene kant wil je dat je kindje een gevoel van welzijn heeft. Aan de andere kant, wens je zelf bij te dragen aan het voortbestaan van onze planeet voor jouw kinderen en kleinkinderen. Bij RECARO zijn we ons bewust van deze dubbele verantwoordelijkheid. Voor ons gaat kwaliteit altijd samen met duurzaamheid. Zo verdedigen wij een productieproces dat bijdraagt aan het bewaren van de grondstoffen.

Zes huidvriendelijke feiten voor ouders

De huid van baby’s en jonge kinderen is bijzonder gevoelig, zeker voor aanrakingen. Ze kan veel sterker reageren op verontreinigde stoffen, ongewone oppervlaktes en temperaturen. Om deze reden zijn onze ontwerpers en ingenieurs bijzonder veeleisend wanneer het gaat over het kiezen en behandelen van onze materialen en ons textiel.

1. Voorbij de standaarden
We gaan veel verder dan de bij wet vereiste standaarden

2. Natuurlijke materialen
We eisen dat onze materialen duurzaam zijn en geen verontreinigde stoffen bevatten.

3. Hoog kwalitatief textiel
Textiel dat gemakkelijk te onderhouden is, wasbaar in de machine, snel droogt en een duurzame kwaliteit heeft.

4. Een ongelooflijke wattering
We gebuiken schuim van hoogstaande kwaliteit, afkomstig van de automobielsector – zo kunnen we de duurzaamheid en het comfort van de wattering garanderen voor talrijke jaren.

5. De beste behandeling
De combinatie van het textiel met de stiksels wordt onderheven aan strenge robuustheidstesten.

6. Onafhankelijke controle
De overige testen worden uitgevoerd door onafhankelijke instellingen en alle Europese normen worden gerespecteerd.

Belangrijk voor jullie. Belangrijk voor ons.