Momenten creëren

Wat is er mooier in het leven dat samen de wereld ontdekken? Om deze reden combineren de hoge kwaliteit beschermproducten van RECARO veiligheid, ergonomie en functionaliteit, in een uniek design. Voor momenten zonder zorgen en een mobiliteit zonder stress. Op die manier kan je echt genieten van eenvoudige momenten samen. Voor de meest waardevolle momenten. Voor momenten waarop ‘wij’ meer waard is dan al de rest. Voor momenten die eeuwig blijven duren – zoals de allereerste foto.

Meer weten

Veiligheid creëren

Wanneer het om veiligheid gaat, valt geen enkel compromis te overwegen. Om die reden is de veiligheid en de bescherming van jullie kinderen onze topprioriteit. Onze oplossingen gaan vaak verder dan de wettelijke normen en maken indruk op gerenomeerde testlaboratoria en ouders overal ter wereld. Dankzij de betrouwbare technologie op het gebied van veiligheid, gecombineerd met de opmerkelijke kwaliteit van onze producten, kunnen families zich overal verplaatsen in alle rust. En de allerkleinsten ? Zij zitten comfortabel neer in alle veiligheid en mogen zich laten meevoeren naar dromenland.

Meer weten

Zorg creëren

Een gezonde houding is essentieel voor de kleine ontdekkers. In samenwerking met gekende orthopedisten en physiotherapeuten, hebben we onze autostoelen en wandelwagens omgebouwd tot perfecte reisgezellen. Vanaf de eerste dag dat ze in gebruik genomen worden, verzekeren de RECARO producten jouw kindje een optimale steun in de rug, zowel al zittend als in beweging. De intelligente eigenschappen zorgen er tevens voor dat ouders de producten gemakkelijker kunnen bedienen. Met zachte stoffen en een modern design, zijn deze reisgezellen handig en plezant om te gebruiken tijdens elke verplaatsing. Samen is beter.

Meer weten

Waarde creëren

Eens er een kindje in jouw leven is, brengt elke dag nieuwe uitdagingen met zich mee. Het is een geruststelling om te weten dat, met RECARO, je een metgezel aan jouw zijde hebt die je een veilige en betrouwbare steun zal bieden. Onze premium producten bevestigen constant de nieuwe normen op het gebied van functionaliteit, comfort, kwaliteit en design. Waar je bestemming ook is : wij zijn er voor jouw familie – voor de veiligheid van jouw verplaatsingen en voor de momenten waarop “wij” meer waard is dan al de rest.

Meer weten

Vertrouwen creëren

Vertrouwen win je met tijd. Reeds meer dan 110 jaar bouwt RECARO zitjes en onze missie is om steun te bieden aan personen en hen in alle veiligheid te vervoeren. De autostoelen-sector is voor ons bijzonder belangrijk. Omdat wij, bij RECARO, ook kinderen hebben. En wij doen al het mogelijke om de veiligheid van families te verzekeren. Tijdens korte en lange trajecten. Op de weg en in de lucht. Overal en altijd.

Meer weten

Synergie creëren

De reis is de bestemming, en ons doel is om deze reis zo aangenaam mogelijk te maken.
Al meer dan 110 jaar laten we mensen bewegen. Met vernieuwende oplossingen van opmerkelijke kwaliteit.

Ontdek de zitjes van de toekomst.

Meer weten